#بودجه_سال_۹۸

#تظاهرات_پاریس

#بسته_حمایتی_دولت

#طرح_زوج_و_فرد

#افزایش_حقوق_کارمندان

#شهرداری_تهران

#خاشقجی

#لیگ_برتر_فوتبال

#حمایت_از_کالای_ایرانی

#طرح_ترافیک

#کره_شمالی

#ترامپ

#برجام

#قیمت_ارز_و_طلا

طرز تهیه بورک گوشت و گردو

دریافت خبر : دوشنبه 20 آذر 1396 ساعت 23:54
طرز تهیه بورک گوشت و گردو

بورک (Burek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف به خمیر یوفکا) و مواد مورد علاقه ای که در این خمیر پیچیده شده و در روغن سرخ و یا در فر پخته می شوند. بورک سرشار از پروتئین و امگا ۳ است.
مواد لازم خمیر:
آرد ۵۰۰ گرم
خمیرمایه: یک ق چ
شکر: یک ق چ
تخم مرغ: یک عدد
ماست: ۲ ق س
سرکه: ۲ ق س
روغن زیتون: ۳ الی ۴ ق س
نمک: یک ق چ
مواد لازم میانی:
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
پیاز (خرد شده): ۲ عدد
فلفل سبز (خرد شده): ۲ عدد
فلفل قرمز (خرد شده): ۲ عدد
گردو (خرد شده): یک پیمانه
فلفل قرمز (پودر شده): یک ق چ
فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ
نمک: یک ق چ
روغن: به مقدار لازم
مواد لازم رویه:
تخم مرغ: یک عدد
دانه کنجد: به مقدار لازم

طرز تهیه:
۱. ابتدا برای تهیه خمیر، آرد را در ظرف مناسبی بریزید و خمیرمایه، شکر، تخم مرغ، ماست، سرکه، روغن زیتون و نمک را به آن اضافه و مخلوط کنید.
۲. خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. روی خمیر را با پارچه ای مرطوب و تمیز بپوشانید و حدود نیم ساعت در مجاورت دمای محیط استراحت دهید.
۳. در این فاصله مواد میانی را آماده کنید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
۴. گوشت چرخ کرده را در روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کرده و برشته شود.
۵. پیاز، فلفل سبز و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند.
۶. گردوی خرد شده، فلفل سیاه، فلفل قرمز پودر شده و نمک را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
۷. گلوله هایی به اندازه پرتقال از خمیر جدا کرده و روی سطح کار به ضخامت نازک پهن کنید.
۸. مخلوط مواد میانی را روی یک لبه خمیرها پخش کرده و با دقت ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@