۱۰ نکته درباره غذا خوردن در هواپیما

دریافت خبر : چهار‌شنبه 25 مهر 1397 ساعت 15:0
۱۰ نکته درباره غذا خوردن در هواپیما
اگر فکر می کنید که غذای سرو شده در هواپیما طعم غذای مشابه در روی زمین را ندارد به این دلیل است که شما به محض ورود به جو حس چشایی تان را از دست می دهید.

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم ، شاید هر یک از ما حداقل یکبار با هواپیما به جایی مسافرت کرده باشیم و این وسیله را به لحاظ صرفه جویی در وقت و تامین رفاه بر دیگر وسایل حمل و نقل ترجیح دهیم، اما آیا شده این کنجکاوی را داشته باشیم که بپرسیم نحوه تهیه غذا در هواپیما چگونه است و چرا بعضی اوقات طعم غذا در آسمان متفاوت از زمین است و آیا خلبان، کمک خلبان و سایر کادر پروازی از همان غذایی که ما می خوریم، می خورند یا خیر؟
در زیر به 10 نکته درباره غذا خوردن در هواپیما برای مسافران علاقه مند به پرواز اشاره می کنیم که شاید برای بسیاری جالب باشد .
1 - غذای خلبان باید متفاوت از غذای کمک خلبان باشد. در بین شرکت های هواپیمایی این مساله امری کاملا ضروری به شمار می رود چرا که در صورت مسمومیت می توان مانع از بروز هر گونه حادثه دلخراش شد .
2 - هم چنین در صورت اصرار خلبان و کمک خلبان به خوردن یک نوع غذا، آن ها باید در زمان های متفاوتی که از آن به عنوان "زمان امن" یاد می شود، از یک نوع غذا مصرف کنند .
3 - اگر فکر می کنید که غذای سرو شده در هواپیما طعم غذای مشابه در روی زمین را ندارد به این دلیل است که شما به محض ورود به جو حس چشایی تان را از دست می دهید .
به گفته یکی از مدیران شرکت امریکن ایرلاین، حس بویایی و چشایی اولین حواسی هستند که شما آن ها را در ارتفاع نزدیک به 10 هزار متر از دست می دهید .
4 - بنابر مطالعات انجام شده از سوی مرکز آلمانی فرونهوفر، زمانی که وارد هواپیما می شوید در درجه اول هوای داخل بر روی حس بویایی شما تأثیر می گذارد و ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@