۳۵ فایده روغن کنجد برای مو ، پوست و سلامتی

دریافت خبر : جمعه 20 مهر 1397 ساعت 20:13
کنجد قدیمی ترین چاشنی است که بشر می شناسد و جزء مغزهاست و معطر است. ۲۹ فایده شگفت انگیز کنجد برای سلامتی و پوست

آفتاب نیوز :
 کنجد، مزه تردی به بسیاری از غذاهای آسیایی و خاورمیانه می دهد.خواص کنجد فقط به آشپزی محدود نمی شود بلکه این چاشنی مغذی، برای بدن نیز خوب است. دانه کنجد، دارای ترکیبی از ویتامین ها و مواد معدنی است و یکی از سالم ترین غذاهای دنیا به شمارمی آید.
خواص کنجد
به اینکه کنجد از کجا آمده و بهترین خواص کنجد چیست و چگونه می توانیم آن را در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانیم، نگاهی بیندازیم.
دانه کنجد چیست؟
– احتمالا دانه کنجد یکی از نخستین دانه های روغنی شناخته شده برای بشر است.
– گیاه کنجد، یک گیاه گل دار متعلق به خانواده پدالیاسه است. این دانه، بیشترین میزان روغن را درمیان دانه ها دارد و طعم آجیلی آن، درصورت بوداده شدن برای چنددقیقه و با حرارت پایین، بیشترمی شود.
– این را می توان به صورت خام یا خشک شده یا حتی به صورت تنقلات برشته مصرف کرد. از کنجد، در بسیاری از غذاها استفاده می شود.
– کنجد خشک برشته را با روغن زیتون، چرخ کرده و خمیری به رنگ قهوه ای روشن به نام ارده درست می کنند که یک دیپ معروف در خاورمیانه است. در اروپا، از دانه کنجد برای ساخت کره گیاهی (مارگارین) استفاده می شود.
– بسته به نوع خاک، انواع مختلفی کنجد وجوددارد مانند سفید، سیاه و قهوه ای.
– کنجد سفید، آهن بیشتری نسبت به نوع سیاه آن دارد و اکثرا به عنوان روغن در غذاها مورد استفاده قرارمی گیرد.
– کنجد سیاه، خوش طعم تر است و نسبت به کنجد سفید یا قهوه ای، بوی قوی تری دارد و ترجیحا در داروسازی به کارمی رود. این دانه، نسبت به کنجد سفید، ۶۰% کلسیم بیشتری دارد.
– کنجد سفید، بدون پوست است اما کنجد سیاه و قهوه ای با پوست هستند.
خواص کنجد برای سلامتی
علاوه بر مصارف ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@