گوشت و تخم مرغ عامل اصلی بروز لختگی خون

دریافت خبر : جمعه 08 اردیبهشت 1396 ساعت 12:33
طبق نتایج یک مطالعه کوچک، مواد مغذی موجود در گوشت و تخم مرغ موسوم به «کولین» در تلاقی با باکتری های روده موجب افزایش احتمال لختگی خون بیشتر می شود. به گزارش فودکلینیک و به نقل از مهر، محققان دریافتند زمانیکه به ۱۸ شرکت کننده سالم مکمل کولین داده شد، تولید ماده شیمیایی موسوم به TMAO (تری متیل آمین N-اکسید) در آنها افزایش یافت. در مقابل، تمایل سلول های خون به لخته شدن نیز افزایش یافت. اما محققان دریافتند مصرف آسپرین ممکن است این ریسک را کاهش دهد. TMAO زمانی تولید می شود که باکتری های روده، کولین و برخی مواد دیگر را هضم می کنند. به گفته استنلی هازن، سرپرست تیم تحقیق از کلینیک کلیولند اوهایو آمریکا، «در مطالعات قبلی ارتباط بین میزان بالاتر TMAO در خون با افزایش ریسک لخته شدن خون، حمله قلبی و سکته مشخص شده بود.» وی در ادامه می افزاید: «این یافته ها برای اولین بار نشان می دهد کولین موجب افزایش تولید TMAO در روده انسان شده که منجر به احتمال بیشتر چسبندگی پلاکت های خون به یکدیگر می شوند.» کولین در طیف وسیعی از غذاها یافت می شود اما عمدتاً در محصولات حیوانی نظیر زرده تخم مرغ، گوشت ...


اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@