بازنگری در صدور بی رویه مجوز فست فودها

دریافت خبر : پنج شنبه ۲۸ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۶

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ زهرا عبداللهی با بیان اینکه یکی از برنامه های این دفتر، شناسایی غذاها و خوراک های محلی مناطق مختلف کشور است، افزود: در 2 سال گذشته و با همکاری کارشناسان تغذیه شاغل در مراکز بهداشت استان ها و شهرستان های کشور، انواع غذاها و خوراک های محلی شناسایی و از نظر ارزش تغذیه ای، میزان کالری، قند، چربی و نمک تجزیه شد و کتابی تحت عنوان «خوراک های بومی ایران» چاپ شد که در آن توصیه های کارشناسان تغذیه نیز ذکر شده است.
وی برگزاری نمایشگاه های غذای سالم و غذاهای محلی را در فرهنگ سازی تغذیه سالم مؤثر دانست و گفت: یکی از اقداماتی که در کارگروه بین بخشی تغذیه و امنیت غذایی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی دنبال می شود این است که وزارت صنعت، معدن و تجارت در صدور بی رویه مجوز برای فست فودها، بازنگری و صدور مجوز برای فروش غذاهای محلی و ایرانی را تشویق کند.
مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تأکید کرد: مردم غذاهای ایرانی را بیشتر دوست دارند و این غذاها ارزش غذایی بیشتری دارد و سالم تر است و حاوی مقادیر کمتری از عناصر ...

[ مشاهده متن کامل بازنگری در صدور بی رویه مجوز فست فودها واحد مرکزی خبر ]