آیا میوه خطر دیابت را افزایش می دهد؟

دریافت خبر : سه‌شنبه 24 مهر 1397 ساعت 9:43
متخصصان سلامت هنوز نسبت به تمام عوامل موثر در بروز دیابت نوع دو اطمینان کامل ندارند اما تاکید دارند که سابقه خانوادگی و داشتن اضافه وزن می توانند از فاکتورهای خطرزا به حساب آیند.

آفتاب نیوز :
انواع میوه ها حاوی مقادیری از مواد قندی هستند و درصورتیکه بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشند برای سلامتی خطری به همراه ندارند.
به گزارش آفتاب نیوز ؛ بر اثر بیماری دیابت قند خون یا گلوکز افزایش پیدا می کند که این بیماری به نوبه خود به دو نوع شامل دیابت نوع یک و دو تقسیم می شود.
معمولا افراد در دوران کودکی به دیابت نوع یک مبتلا می شوند که بر اثر آن بدن میزان کافی از هورمون انسولین تولید نمی کند. دیابت نوع دو شایع ترین شکل این بیماری است که امکان ابتلا به آن در هر سنی وجود دارد. در مبتلایان به این بیماری، سلول های بدن به درستی به انسولین واکنش نشان نمی دهند.
مصرف میوه می تواند عامل ابتلا به دیابت باشد؟
مصرف زیاد مواد قندی موجب افزایش وزن می شود که با بالا رفتن سطح قند خون یا پیش دیابت همراه است. به طور معمول، گنجاندن میوه در رژیم غذایی نمی تواند خطر ابتلا به دیابت را افزایش دهد. با این حال مصرف بیش از حد توصیه شده از میوه ها به این مفهوم است که بدن میزان بیشتری از مواد قندی را دریافت کرده است.
همچنین رژیم های غذایی سرشار از مواد قندی، کربوهیدرات تصفیه شده، چربی های اشباع شده نسبت به رژیم های غذایی حاوی مقدار کمی از این مواد، بیشتر سلامت را به خطر می اندازند.
در مجموع میوه ها حاوی انواع بسیاری از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر هستند و بخش کلیدی از یک رژیم غذایی سالم به حساب می آیند. همچنین مصرف میوه تازه به جای میوه های خشک و خودداری از مصرف زیاد آب میوه به کاهش قند دریافتی کمک می کند.
آیا افراد در معرض خطر باید میزان میوه کمتری مصرف کنند؟
افراد مبتلا به اضافه وزن بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع دو هستند. یکی ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@