#کارت_سوخت

#جلیقه_زردها

#یارانه_نقدی

#جام_ملت_های_آسیا

#بودجه_سال_۹۸

#تظاهرات_پاریس

#طرح_زوج_و_فرد

#افزایش_حقوق_کارمندان

#خاشقجی

#لیگ_برتر_فوتبال

#حمایت_از_کالای_ایرانی

#طرح_ترافیک

#کره_شمالی

#ترامپ

#برجام

#قیمت_ارز_و_طلا

تاثیر منفی مصرف بلندمدت روغن ماهی بر کبد

دریافت خبر : سه‌شنبه 17 بهمن 1396 ساعت 15:35

نتایج یک تحقیق نشان می دهد مصرف طولانی مدت روغن ماهی یا روغن آفتابگردان خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را افزایش می دهد.
به گزارش ایسنا، روغن ماهی خواص بسیاری برای سلامتی دارد اما نتایج یک تحقیق در اسپانیا حاکی از آن است که مصرف بلندمدت این روغن و روغن آفتابگردان می تواند خطر ابتلا به استئاتوهپاتیت غیرالکلی (NASH) را در دوران بعدی زندگی بیشتر کند. استئاتوهپاتیت غیر الکلی نوع وخیم تر از بیماری کبد چرب غیرالکلی است. مطالعه انجام شده روی موش ها نشان داد مصرف طولانی مدت روغن ماهی یا آفتابگردان تغییراتی را در کبد ایجاد می کند که این عضو از بدن را مستعد ابتلا به بیماری کبد چرب می کند.
از جمله فاکتورهای کلیدی خطرزا در بروز این نوع از بیماری کبد چرب غیرالکلی می توان به اضافه وزن، چاقی، فشار خون بالا، کلسترول بالا و دیابت نوع دو اشاره کرد که تمامی آن ها به شدت تحت تاثیر رژیم غذایی هستند.
متخصصان اسپانیایی اظهار داشتند: ارتباط بین رژیم غذایی و استئاتوهپاتیت غیرالکلی نشان می دهد که نوع روغن مصرفی می تواند نقش حائز اهمیتی در بروز مشکلات بعدی در زندگی داشته باشد. محققان با مطالعه روی موش های آزمایشگاهی مشاهده کردند: روغن ماهی و آفتابگردان تاثیر منفی بر سلامت کبد این موش ها
دارد.

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@