آیا تیلاپیا ضرر دارد؟

دریافت خبر : یکشنبه 19 آذر 1396 ساعت 11:43
آیا تیلاپیا ضرر دارد؟

سلامت نیوز : تیلاپیا نیاز اکسیژنی کمی دارد و دارای هزینه تولید پایین است. ضمن اینکه این ماهی قابلیت رشد و تکثیر خیلی سریع داشته و به علت نزدیک بودن طعم آن به طعم مرغ، خیلی زود طرفداران بسیاری پیدا کرده است.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مجله سیب سبز، احتمالا شما هم هنگام گذر از ماهی فروشی ها یا فروشگاه های مواد پروتئینی با تابلوی «ماهی تیلاپیا موجود است» مواجه شده اید. مدتی است که این ماهی به بازار ایران وارد شده و حتی استخرهای پرورش ماهی هم شروع به پرورش تیلاپیا کرده اند.
شاید یکی از عوامل رواج این نوع ماهی در بازار ایران قیمت مناسب آن در مقایسه با دیگر ماهی ها باشد. اما از آنجایی که از قدیم گفته اند هیچ ارزانی بی سبب نیست، ما درمورد درستی و نادرستی این شایعه (ضررهای ماهی تیلاپیا) با متخصص تغذیه و کارشناس ارشد شیلات گفت و گو کرده ایم که شما در ادامه این مطلب می خوانید.
آیا تیلاپیا ضرر دارد؟
ماهی تیلاپیا در بسیاری از کشورهای آسیا، آفریقا و ایالات متحده پرورش می یابد. این ماهی نسبت به سایر ماهی ها قیمت پایینی دارد و به سبب سهولت مصرف، طرفداران بسیاری دارد. تیلاپیا مثل بسیاری دیگر از ماهی ها تیغ های آزاردهنده ندارد و گوشت آن به راحتی فیله و پخته می شود اما در سال 2008، متخصصان دانشکده پزشکی دانشگاه «ویک فارست» گزارشی از یک تحقیق منتشر کردند که خبر از مضرات ماهی تیلاپیا می داد. تیلاپیا میزان بالایی امگا 6 دارد. این نوع اسید چرب مزایایی برای ترمیم بافت های آسیب دیده بدن دارد اما در عین حال مصرف بیش از اندازه اش هم خطرات بسیاری مثل اختلالات مغزی به دنبال دارد و درواقع در این نوع ماهی میزان اسید چرب امگا 3 از امگا 6 بسیار کمتر ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@