#سینما

#استخدام

#طرح_ترافیک

#پرسپولیس

#قیمت_ارز_و_طلا

#سال_نو_میلادی

#استقلال

#حمایت_از_کالای_ایرانی

#بودجه_سال_۹۸

#افزایش_حقوق_کارمندان

#کره_شمالی

#حوادث

#لیگ_برتر_فوتبال

#لیونل_مسی

#جام_ملت_های_آسیا

#تظاهرات_پاریس

#خاشقجی

#برجام

#ترامپ

آشنایی با روش تهیه ی سیب پخته شده شکم پر با شربت افرا

دریافت خبر : شنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۷ ساعت ۲۲:۵
آشنایی با روش تهیه ی سیب پخته شده شکم پر با شربت افرا
ابتدا فر خود را با دمای 375 درجه از قبل گرم کنید.

مواد اولیه: چهار عدد سیب پوست کنده
هشت عدد خرمای خشک خرد شده
یک چهارم پیمانه گردوی خرد شده
یک پیمانه شربت سیب
دو قاشق غذاخوری کره
چهار قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
یک دوم پیمانه پنیر ماسکارپونه ایتالیایی خرد شده
دو قاشق غذاخوری شربت افرا
روش تهیه: 1.ابتدا فر خود را با دمای 375 درجه از قبل گرم کنید.
2.از یک قاشق اسکوپ استفاده نمایید و داخل سیب را خالی کنید. حالا سیب را در داخل سینی فر بگذارید.
3.گردو و خرما را با هم ترکیب کنید و مواد را داخل سیب ها بگذارید. یک دوم قاشق غذاخوری کره روی آن ها بریزید و سپس یک قاشق غذاخوری شکر روی آن ها بپاشید.
4.شربت سیب(آب سیب) را در داخل سینی فر بریزید و سپس سیب ها را به مدت 45 دقیقه بپزید.هر 15 دقیقه یکبار شربت را روی سیب ها بریزید تا خشک نشود.
5.پنج دقیقه انتهایی کار، پنیر و شربت افرا را با یکدیگر ترکیب کنید. سیب را خارج کنید و این دو ترکیب را روی سیب بریزید و به صورت گرم سرو نمایید. منبع: آلامتو

[ مشاهده متن کامل آشنایی با روش تهیه ی سیب پخته شده شکم پر با شربت افرا در سایت موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان ]

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@