آشنایی با روش تهیه ی دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو

دریافت خبر : جمعه 19 مرداد 1397 ساعت 21:48
آشنایی با روش تهیه ی دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو
آب را به همراه شکر قهوه ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه ای بریزید و بجوشانید.

مواد اولیه: آب ۴ لیوان
شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه
زنجبیل ۱/۴ پیمانه
چای کیسه ای ۳ عدد
لیمو ۲ عدد
نکاتی در رابطه با تهیه ی دمنوش زنجبیل با عسل و لیمو: ۱- از زنجبیل تازه استفاده کنید . آن را رنده کنید.
۲- آب لیمو ها را بگیرید.
روش تهیه: آب را به همراه شکر قهوه ای و زنجبیل رنده شده در قابلمه ای بریزید و بجوشانید. سپس دما را کم کرده و اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه قل بزند.
آن را از روی حرارت بردارید و چای های کیسه ای را در آن بگذارید و اجازه دهید حدود ۳ تا ۵ دقیقه تا میزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگیرد، در آن بماند. سپس کیسه های چای را از آن خارج کنید.
آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را گرم بنوشید. منبع: آشپزباشی

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
  • سنجش هوش و استعدادیابی چیست؟

    تبیان |
  • ساخت پد مسکن دردهای عضلانی به کمک استخراج ماده موثره گیاهان دارویی

    تبیان |
  • معرفی مجتمع تطبیقی دختران تهران

    تبیان |
  • تیپ شخصیتی ENFP

    تبیان |
  • زنگوله

    تبیان |
  • مسخره کردن

    تبیان |
  • چای مخصوص گروه خونی شما چیست؟

    تبیان |
  • 6 ترکیب غذایی ایده آل که باعث لاغری می شود

    تبیان |
  • توصیه های اگزما در آستانه خنک شدن هوا

    تبیان |
  • خدا وقتی بخواهد غیر ممکن میشود ممکن

    تبیان |
  • کربلا کربلا : ما داریم می آئیم: السلام علیک یا حسین:

    تبیان |
  • اولین مرکز خیرین مدرسه ساز در محله های مرکزی شهر تهران افتتاح شد

    تبیان |
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@