متخصصان قلب و عروق این 8 ماده غذایی را نمی خورند!

دریافت خبر : دوشنبه 29 آبان 1396 ساعت 15:35
برای داشتن قلب سالم باید فشارخون متعادل و سالمی داشته باشید و برای داشتن فشار خون متعادل باید در مصرف برخی مواد مانند سدیم کمی محتاط باشید. در این مقاله متخصصصان قلب شما را خوردن برخی مواد منع می کنند.

آفتاب نیوز : بسیاری از مردم می دانند که مصرف بیش از حد نمک باعث افزایش میزان فشار خون می شود اما هنوز خیلی از افراد نمی دانند که فشار خون بالای کنترل نشده می تواند باعث سخت شدن عروق و افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی شود. البته این همه ماجرا نیست. چون تحقیقات نشان داده که ابتلا به چاقی با مصرف سدیم بالا ارتباط دارد. مطالعات دیگر هم حاکی از آن است که مردان دارای اضافه وزن با بالاترین میزان مصرف نمک، ۶۱ درصد بیشتر از سایرین در اثر بیماری های قلبی می میرند.
مواد غذایی منجمد و پردازش شده:
سه چهارم نمک مصرفی ما از طریق مصرف مواد غذایی آماده جذب بدن مان می شود مثل غذاها و سبزیجات کنسرو شده، همبرگرها، سیب زمینی سرخ کرده و در حالت کلی تمام فست فودها، سوسیس و کالباس و غیره. این غذاها نیز حجم بالای سدیم را دارند به طوری که هر سوسیس می توان حداقل حاوی ۷۰۰ میلی گرم سدیم باشد. اگر قرار است از غذاهای منجمد شده استفاده کنید، نوعی را انتخاب نمایید که کمتر از ۵۰۰ میلی گرم سدیم در هر وعده به بدنتان برسد.
نوشابه های گازدار:
قند اضافه شده و افزودنی های شیرین در بسیاری از مواد غذایی از سبزیجات کنسروی گرفته تا برخی از نان ها وجود دارد. کارخانجات تولید کننده مواد غذایی علاوه بر این که به مواد غذایی آماده و کنسرو شده قند اضافه می کنند، محصولات متنوع و رنگارنگی نیز تولید می کنند که باید از برنامه غذایی ما حذف و یا تا حد امکان محدود شود مثل: انواع نوشابه ها و نوشیدنی های گازدار، آب نبات، بیسکویت، ماست های شیرین شده، برخی از نان های شیرین و غیره. حواستان به مواد غذایی که حاوی قند پنهان هستند باشد. چون نتایج مطالعات متعدد ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@