آشنایی با روش تهیه ی نان کدو تنبل فرانسوی

دریافت خبر : چهار‌شنبه 24 مرداد 1397 ساعت 9:53
آشنایی با روش تهیه ی نان کدو تنبل فرانسوی
ابتدا فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد قرار می دهیم و ظرف پخت را روغن کاری می کنیم.

مواد اولیه: هشت عدد تخم مرغ
یک قاشق چای خوری عصاره وانیل
نصف قاشق چای خوری میخک
یک چهارم قاشق چای خوری جوز هندی
یک قاشق غذا خوری شکر سفید
450 گرم پوره کدو
یک بسته نان تست
یک سوم فنجان شکر قهوه ای
یک چهارم قاشق چای خوری دارچین
دو قاشق غذا خوری آرد همه منظوره
یک قاشق سوپخوری کره
روش تهیه: ابتدا فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد قرار می دهیم و ظرف پخت را روغن کاری می کنیم.
تخم مرغ، عصاره وانیل، 2 قاشق چای خوری دارچین، میخک، جوز، و شکر سفید را در یک کاسه متوسط ترکیب کرده و به هم می زنیم سپس درون پوره کدو تنبل مخلوط می کنیم تا کاملا یک دست شود.
سپس نان های تست تکه شده را در زیر ظرف چیده و مخلوط کدو تنبل را رویش می ریزیم و پس از آن پیمانه شکر قهوه ای، ¼ قاشق چای خوری دارچین، آرد، و کره را هم می زنیم و روی مواد پخش می کنیم و درون فر به مدت 30 تا 45 دقیقه قرار می دهیم تا کاملا پخته شود. منبع: آلامتو

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@