
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
حسن کریمی در گفت و گو با پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان با اشاره به ادامه آماده سازی و برنامه نگهداری مجموعه بزرگ آزادی تهران گفت: در مدت بیست روز در کاری جهاد گونه توانستیم الزامات مد نظر کنفدراسیون آسیا را آماده کنیم و خوشبختانه فینالی در شان نام ایران برگزار شد.
وی ادامه داد: قطعا ما ادعایی نداشتیم که تمام مشکلات این مجموعه بزرگ را در سه هفته حل کرده ایم چرا که برای ادامه آماده سازی و ترمیم عمرانی و سازه ای آن نیاز به دویست میلیارد اعتبار و حداقل دو سال زمان داریم.
کریمی گفت: البته اتفاق خوبی هم افتاد و برای فینال آسیا گیت های ورودی تماشاگران آماده شد و انشاالله در ادامه راه ما برنامه های خودمان را برای آماده سازی و بازسازی مجموعه و استادیوم بزرگ آزادی ادامه خواهیم داد چرا این مجموعه ملی، سرمایه مردم ایران است.
لینک کوتاه کپی لینک
[ مشاهده متن کامل مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی: بازسازی ورزشگاه آزادی به 200 میلیارد اعتبار و دو سال زمان نیاز دارد در پایگاه خبری تحلیلی انتخاب ]
با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید