بهبود حافظه سالمندان با مصرف اندکی شکر

دریافت خبر : جمعه 29 تیر 1397 ساعت 18:58
بهبود حافظه سالمندان با مصرف اندکی شکر
تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف اندکی شکر در سنین بالای ۶۰ سال موجب بهبود تعامل در کارهای دشوار و عملکرد حافظه می شود.

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز ، خبر خوب برای افراد مسن این است که یک رژیم غذایی کمی شیرین می تواند حافظه و عملکرد را هنگامی که با یک کار دشوار مواجه می شوند، افزایش دهد.مجموعه ای از تحقیقات جدید که در دانشگاه "وارویک" (Warwick) انجام شده است، نشان می دهد مصرف مقدار معینی قند، موجب بهبود حافظه و انگیزه در افراد مسن می شود.
برای چندین دهه، دانشمندان اثرات مثبت گلوکز را در رابطه با عملکرد عصبی شناختی مورد بررسی قرار داده اند. بسیاری از مطالعات روی مکانیزم های بالقوه عصبی در پشت این پدیده تمرکز کرده اند که اغلب نتیجه گیری کردند که گلوکز می تواند فعالیت هیپوکامپ را افزایش دهد و متعاقب آن، عملکرد شناختی بهبود می یابد.اما مطالعه جدیدی از دانشگاه وارویک رویکرد روانشناختی بیشتری نسبت به این مسئله به دست آورده است و اثرات مختلف گلوکز را بر حالت و انگیزه در افراد جوان و سالخورده بررسی می کند.
این تحقیق شامل حدود ۵۰ جوان بین ۱۸ تا ۲۷ ساله و ۵۸ فرد سالمند بین ۶۵ تا ۸۲ ساله بود.به هر یک از این افراد یک نوشیدنی حاوی مقدار کمی از گلوکز یا یک شیرین کننده مصنوعی داده می شد. پس از انجام مجموعه ای از کارهای مرتبط با حافظه، عملکرد افراد با تغییرات ضربان قلب و گفته های خودشان اندازه گیری و بررسی شد.جالب توجه است که هر دو گروه پیر و جوان، نسبت به گروه کنترل(پلاسیبو)، افزایش تعامل نشان دادند.
ضمن اینکه گروه افراد مسن، بهبود عملکرد حافظه را نیز نشان داد. بنابراین، افراد جوان ممکن است کمی افزایش انرژی را تجربه کرده باشند، اما در واقع عملکرد آنها را در کارهای مربوط به حافظه بهبود نیافته بود.در افراد مسن، اندازه گیری های مربوط به تعامل نشان داد ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@