غذایی مقوی برای زنان باردار+ طرز تهیه

دریافت خبر : پنجشنبه 26 مهر 1397 ساعت 21:45
غذایی مقوی برای زنان باردار+ طرز تهیه
یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی غذای محلی را برای زنان باردار و جنین آن ها موثر دانست.

خورش گوشت و لوبیا یکی از غذا های محلی کاشان بوده که حاوی انواع ویتامین های A.، C.، D.، E.، گروه ویتامین های B. مانند B. ۱، B. ۲، B. ۳، B. ۶، B. ۹، B. ۱۲، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، منیزیم، آهن، منگنز، فیبر، نشاسته، سلنیوم، کولین، روی (زینک)، اسید فولیک و اسید چرب امگا ۳ است.
برای بررسی خواص خورش گوشت و لوبیا و اینکه مصرف این خورش برای چه افرادی مفید است، با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگرطب سنتی گفتگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می خوانید.
مهم ترین خواص خورش گوشت و لوبیا
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم ترین خواص خورش گوشت و لوبیا اظهار کرد: این خورش به علت داشتن پروتئین فراوان نقشی موثر در تقویت عمومی، افزایش انرژی و عضلانی شدن بدن دارد بنابراین برای ورزشکاران به ویژه بدنسازان بسیار مفید است.
وی درباره خواص دیگر خورش گوشت و لوبیا بیان کرد: این خورش به علت وجود آهن، اسید فولیک و ویتامین B. ۱۲ تعداد گلبول های قرمز خون را افزایش می دهد بنابراین کم خونی را رفع می کند، خورش گوشت و لوبیا برای زنان باردار و جنین بسیار مفید است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: خورش گوشت و لوبیا به علت داشتن کلسیم، فسفر، منیزیم، سلنیوم و ویتامین D. استخوان ها و دندان ها را محکم و از بروز پوکی استخوان و آرتروز در افراد جلوگیری می کند.
عظمایی تاکید کرد: فیبر موجود در خورش گوشت و لوبیا به بهبود عملکرد روده ها، هضم بهتر غذا و رفع یبوست کمک می کند، مصرف این خورش تاثیری چشمگیر در شادابی و طراوت پوست و مو دارد.
وی تصریح کرد: خورش گوشت و لوبیا به علت وجود ویتامین های A.، C. و E. خاصیت آنتی اکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@