طرز تهیه کوکوی پوکورا

دریافت خبر : چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۱:۳۱
طرز تهیه کوکوی پوکورا
کوکوی پوکورا یکی از غذا های محلی استان خوزستان است که طرز تهیه آن را در این مطلب ببینید.

مواد لازم برای کوکوی پوکورا
200 گرم آرد نخود خام
1 فنجان تره خرد کرده
1 استکان کوچک آب ولرم
2 عدد تخم مرغ
یک قاشق غذاخوری زعفران سائیده آب کرده
نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز پودر شده
به قدر دلخواه نمک و فلفل و ادویه
طرز تهیه کوکوی پوکورا
آرد نخود و آب ولرم را مخلوط و با چنگال آن را به هم بزنید. زعفران حل شده و تره خرد شده را هم اضافه کنید. سپس تخم مرغ ها، نمک، ادویه و فلفل را چند دقیقه ای هم بزنید و به مواد قبلی اضافه کنید.
بعد از داغ شدن روغن در ماهیتابه، مواد مخلوط شده کوکو را با قاشق کم کم برداشته و در روغن سرخ کنید یا اینکه می توان، تمام مواد را یکباره در ماهیتابه بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید. سپس آن را در دیس چیده و با سس گوجه فرنگی آن را سرو کنید. در صورت تمایل می توانید، مقدارفلفل را بیشتر کنید.
نکات تغذیه ای
دوستان عزیز، درخواص آرد نخود ، آنچه بسیار قابل توجه است، محتوای پتاسیم بالای آن است. هر100 گرم آن 800 میلی گرم پتاسیم دارد. حتماً می دانید هر چه پتاسیم غذا نسبت به سدیم آن بیشتر باشد، در کاهش فشار خون مؤثر است. بنابراین افرادی که مبتلا به فشار خون بالا هستند، این ...

[ مشاهده متن کامل طرز تهیه کوکوی پوکورا پارسینه ]