دانه هایی که سرطان کبد را از بین می برند

مشرق نیوز شنبه ۳ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۳:۱۷
نتایج یک بررسی جدید نشان می دهد، رژیم غذایی که حاوی دانه ها باشد، ریسک بروز سرطان کبد را تا 40 درصد کاهش می دهد.

به گزارش مشرق، نتایج یک بررسی جدید نشان می دهد، رژیم غذایی که حاوی دانه ها باشد، ریسک بروز سرطان کبد را تا ۴۰ درصد کاهش می دهد.
دانه کنجد، دانه های آفتابگردان، شاه دانه، دانه های کتان و دانه کدو تنبل از جمله این دانه های مؤثر بر سلامتی است.
محققان تأکید می کنند، از آنجایی که انواع مختلف دانه ها سرشار از پروتئین، فیبر، آهن، ویتامین ها و اسیدهای چرب امگا ۳ هستند می توانند در رفع بیماری های مخالف نقش قابل توجهی داشته باشند.
در این پژوهش بیش از ۷۷ هزار و ۲۴۱ و چهل و هشت هزار و ۲۱۴ مرد تحت بررسی قرار گرفتند و در نهایت مشخص شد، افرادی که در رژیم غذای خود مقادیر زیادی از دانه ها را قرار داده اند در معرض خطر کمتری هستند.
این پژوهش که توسط محققان آمریکایی صورت گرفته تأکید می کند، هر سال ۴۰ هزار آمریکایی و ۵ هزار و ۵۰۰ انگلیسی مبتلا به سرطان کبد تشخیص داده می شوند.