آشنایی با روش تهیه ی خوراک مرغ و کنگر فرنگی

دریافت خبر : چهار‌شنبه 24 مرداد 1397 ساعت 10:24
آشنایی با روش تهیه ی خوراک مرغ و کنگر فرنگی
ابتدا فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد برابر با 350 درجه فارنهایت قرار می دهیم.

مواد اولیه: 450 گرم کنگر فرنگی ، خشک شده و خرد شده
سه چهارم فنجان پنیر پارمسان رنده شده
سه چهارم فنجان سس مایونز
یک قاشق چای خوری فلفل قرمز
چهار عدد سینه مرغ بدون استخوان
روش تهیه: ابتدا فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد برابر با 350 درجه فارنهایت قرار می دهیم.
کنگر فرنگی، پنیر پارمسان، سس مایونز، و فلفل را در یک کاسه متوسط ریخته و مخلوط می کنیم سپس سینه مرغ را درون ظرف پخت قرار می دهیم و با مخلوط کنگر آن را می پوشانیم و دورن فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا 30 دقیقه درون فر پخته شود و رنگ گوشت صورتی شود. به همین سادگی غذای جدید شما آماده سرو شده است. از خوردن آن لذت ببرید. منبع: آلامتو

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@