چه کنیم تا کودکی باهوش داشته باشیم؟

دریافت خبر : دوشنبه 17 اردیبهشت 1397 ساعت 13:1
چه کنیم تا کودکی باهوش داشته باشیم؟

سرویس جامعه -
شوید پلو با ماهی قزل آلا حاوی انواع ویتامین های A، D، گروه ویتامین های B مانند B۱، B۲، B۶، اسیدهای چرب امگا ۳، آهن، پروتئین، فسفر، روی و سلنیوم است؛ این غذا در دستگاه گوارش به راحتی هضم و جذب می شود.
به گزارش تجارت نیوز ، برای بررسی خواص شوید پلو با ماهی قزل آلا و اینکه مصرف این غذا برای چه افرادی مفید است با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می خوانید.
مهم ترین خواص شوید پلو با ماهی قزل آلا
حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی؛ درباره مهم ترین خواص شوید پلو با ماهی قزل آلا اظهار کرد: این غذا به علت داشتن امگا ۳ نقش موثری در رفع دردهای عضلانی، خشکی و خارش پوست دارد.
وی با اشاره به مفید بودن شوید پلو با ماهی قزل آلا کباب یا در فر پخته شده برای بیماران قلبی و عروقی، بیان کرد: این افراد باید از مصرف شوید پلو با ماهی قزل آلا سرخ شده خودداری کنند.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: شوید پلو با ماهی قزل آلا برای مبتلایان به روماتیسم، آرتریت روماتوئید و التهابات بدن مناسب بوده، این غذا برای زنان باردار و جنین هم مفید است، زیرا موجب رشد مغزی و افزایش ضریب هوشی جنین می شود.
عظمایی تاکید کرد: روی موجود در شوید پلو با ماهی قزل آلا تأثیر چشمگیری در رشد کودکان دارد؛ این غذا به علت داشتن سلنیوم، امگا ۳ و ویتامین D سبب تنظیم میزان انسولین در بدن می شود بنابراین برای افراد دیابتی مفید است.
وی تصریح کرد: شوید پلو با ماهی قزل آلا به علت داشتن گروه ویتامین های B و روی باعث تقویت ریشه مو می شود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره بهترین نوع ماهی قزل آلا گفت: ماهی قزل آلا خال قرمز بهترین ...

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@