کاهش عرضه ماهی قرمز در خراسان رضوی

دریافت خبر : دوشنبه 28 اسفند 1396 ساعت 21:2
کاهش عرضه ماهی قرمز در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، علیرضا آریان افزود: 3 میلیون قطعه ماهی قرمز برای هفت سین و نوروز 97 آماده شده است، در حالی که این میزان در سال گذشته بین پنج تا 6 میلیون قطعه بوده است.
آریان گفت: 500 هزار قطعه از این ماهیان قرمز در استان خراسان رضوی تولید شده و بقیه از استان های دیگر به ویژه گیلان و اصفهان وارد شده است.
او تلاش برای کاهش عرضه ماهی قرمز در خراسان رضوی را با هدف حمایت از حقوق حیوانات عنوان کرد و افزود: با کمال تاسف اطلاعات و آگاهی مردم نسبت به نگهداری ماهی قرمز پایین بوده و بیشتر این ماهی ها در همان روزهای آغازین سال تلف می شوند.
به گفته آریان این در حالی است که ماهی قرمز اگر به درستی مراقبت شود بیش از 20 سال می تواند زنده بماند.
هم اکنون 35 مرکز تکثیر و پرورش آبزیان زینتی در استان خراسان رضوی دایر است.
ماهی قرمز در ایران با نام ماهی 'طلایی، قرمز، شب عید و گلدفیش' شناخته شده و با نام علمی 'آراتوس کاراسیوس' با نژادهای مختلف و رنگ های متنوع در مراکز تکثیر و پرورش کشور تولید می شود.

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@