دمی یا عدس پلوی متفاوت شیرازی ها

دریافت خبر : دوشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۲:۱۶
دمی یا عدس  پلوی متفاوت شیرازی ها

شیرازی ها عدس پلوی متفاوتی دارند که در آن از انواع و اقسام سبزی های فصل به مراه کلم استفاده می شود. این پلوی مخلوط به خاطر داشتن گوشت و عدس، هم انرژی لازم را به شما می دهد، هم سبزی دارد و شما در روز تشنه نمی شوید.
مواد لازم برای ۳ نفر
۴۵۰ گرم گوشت بدون استخوان گوسفند یا گوساله
۱ پیمانه عدس
۴۰۰ گرم سبزی تازه (تره، گشنیز، جعفری و کمی شنبلیله)
۳ پیمانه برنج
۲ عدد پیاز متوسط
روغن به میزان لازم
۱ پیمانه کلم پیچ (خرد شود)
نمک و فلفل به میزان لازم
۵۰ گرم کره
طرز تهیه:
۱. گوشت را با یک عدد پیاز و مقدار کمی آب در قابلمه ای ریخته، به مدت ۲ ساعت روی حرارت بگذارید تا بپزد. در آخر پخت هم کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
۲. برنج را خیس کنید. عدس را بپزید و بگذارید کم آب شود.
۳. پیاز دیگر را خرد کرده، در کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. کلم را اضافه کنید تا نیم پز شود. سبزی خرد شده را هم با مواد مخلوط کرده، تفت دهید. سپس حرارت را خاموش کنید.
۴. برنج را در قابلمه ای مناسب ریخته، مقداری روی آن آب بریزید. قرار است برنج با همان مقدار آب بپزد. در واقع این برنج به صورت کته آماده می شود.
۵. آب ...

[ مشاهده متن کامل دمی یا عدس پلوی متفاوت شیرازی ها پارسینه ]