#بودجه_سال_۹۸

#تظاهرات_پاریس

#بسته_حمایتی_دولت

#طرح_زوج_و_فرد

#افزایش_حقوق_کارمندان

#شهرداری_تهران

#خاشقجی

#لیگ_برتر_فوتبال

#حمایت_از_کالای_ایرانی

#طرح_ترافیک

#کره_شمالی

#ترامپ

#برجام

#قیمت_ارز_و_طلا

دمی یا عدس پلوی متفاوت شیرازی ها

دریافت خبر : دوشنبه 28 آبان 1397 ساعت 2:16
دمی یا عدس  پلوی متفاوت شیرازی ها

شیرازی ها عدس پلوی متفاوتی دارند که در آن از انواع و اقسام سبزی های فصل به مراه کلم استفاده می شود. این پلوی مخلوط به خاطر داشتن گوشت و عدس، هم انرژی لازم را به شما می دهد، هم سبزی دارد و شما در روز تشنه نمی شوید.

مواد لازم برای ۳ نفر
۴۵۰ گرم گوشت بدون استخوان گوسفند یا گوساله
۱ پیمانه عدس
۴۰۰ گرم سبزی تازه (تره، گشنیز، جعفری و کمی شنبلیله)
۳ پیمانه برنج
۲ عدد پیاز متوسط
روغن به میزان لازم
۱ پیمانه کلم پیچ (خرد شود)
نمک و فلفل به میزان لازم
۵۰ گرم کره
طرز تهیه:
۱. گوشت را با یک عدد پیاز و مقدار کمی آب در قابلمه ای ریخته، به مدت ۲ ساعت روی حرارت بگذارید تا بپزد. در آخر پخت هم کمی نمک و فلفل اضافه کنید.
۲. برنج را خیس کنید. عدس را بپزید و بگذارید کم آب شود.
۳. پیاز دیگر را خرد کرده، در کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. کلم را اضافه کنید تا نیم پز شود. سبزی خرد شده را هم با مواد مخلوط کرده، تفت دهید. سپس حرارت را خاموش کنید.
۴. برنج را در قابلمه ای مناسب ریخته، مقداری روی آن آب بریزید. قرار است برنج با همان مقدار آب بپزد. در واقع این برنج به صورت کته آماده می شود.
۵. آب را در قابلمه روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید سپس عدس و سبزی را به آن اضافه کنید و نمک و فلفل را هم بیفزایید.
۶. وقتی آب برنج تمام شدآن را به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم دم کنید. در موقع سرو، کره آب شده را روی پلو بریزید. گوشت را هم گرم کرده، در کنار پلو سرو کنید.

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@