آشنایی با روش تهیه ی دمنوش به

دریافت خبر : جمعه 19 مرداد 1397 ساعت 21:18
آشنایی با روش تهیه ی دمنوش به
به را با رنده درشت (به طول ۳ سانتی متر و پهنای حدود ۲ میلی متر)، خلال کنید.

مواد اولیه: به به میزان لازم
آب به میزان لازم
نکاتی در رابطه با طرز تهیه ی دمنوش به: ۱- از به شیرین و رسیده استفاده کنید. آن را تمیز بشویید. در صورت تمایل پوست به را بگیرید.
۲- به را باید برای ۱ تا ۲ روز خشک کنید.
روش تهیه: به را با رنده درشت (به طول ۳ سانتی متر و پهنای حدود ۲ میلی متر)، خلال کنید.
خلال های به را در سینی پهن کنید و برای ۱ تا ۲ روز روی شوفاژ قرار دهید، تا خشک شوند.
ماهیتابه ای را روی حرارت بالا، کاملا داغ کنید. خلال های خشک شده را در آن بریزید و سریع با قاشقی چوبی هم بزنید. آن ها را تا قهوه ای رنگ شوند، تفت دهید. اگر خلال ها کمی دود کردند، ایرادی ندارد.
بعد از اتمام تفت، اجازه دهید تا خلال ها خنک شوند. آن ها را در ظرف شیشه ی در بسته ای دور از رطوبت، نگه دارید.
هنگام صرف دمنوش، برای هر نفر ۱ قاشق غذاخوری از خلال های به را همراه ۱ لیوان آب جوش برای مدت ۲۰ دقیقه دم کنید و میل کنید.
می توانید برای طعم دادن و مقوی کردن دمنوش، مقداری زعفران به آن اضافه کنید. و برای شیرین کردن دمنوش، آن را با عسل یا نبات میل کنید. منبع: آشپزباشی

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
  • علل ناتوانی های یادگیری

    تبیان |
  • بسته های ترکیبی و دیتای رومینگ همراه اول به مناسب اربعین

    تبیان |
  • صحنه های اکشن «گاندو» تصویربرداری شد

    تبیان |
  • درباره علم نانو و مخترعش چی می دونید؟

    تبیان |
  • عملکرد نامطلوب شورای امنیت

    تبیان |
  • اخم ممنوع

    تبیان |
  • جلو کپی نقاشی روی فرش را بگیرید

    تبیان |
  • آشنایی با روش تهیه ی شکم پاره

    تبیان |
  • عشق همسرتان به شما تا چه حد قلبی است؟!

    تبیان |
  • ساخت پاستیل ضد مسمومیت غذایی

    تبیان |
  • سردرگمی رژیم شاه

    تبیان |
  • کتاب هایی که نباید چاپ می شدند!

    تبیان |
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@