بهترین روش پخت ماهی عید چیست؟

دریافت خبر : یکشنبه 13 فروردین 1396 ساعت 13:16
مهم ترین علت به توصیه مصرف ماهی، پروتئین بسیار باکیفیت این ماده خوراکی است. پروتئین موجود در ماهی هم از نظر هضم و جذب و هم از نظر تنوع اسیدهای آمینه ضروری و هم از نظر مقدار پروتئین، وضعیت بسیار مناسبی دارد و به گفته دکتر آراسب دباغ مقدم، متخصص علوم غذا و صنایع غذایی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ماهی یک منبع خوب برای چربی های غیراشباع، به خصوص چربی های چندغیراشباع از نوع امگا ۳ به شمار می رود و از طرفی دیگر هم ماهی ها به خصوص انواع دریایی، اقیانوسی و غیرپرورشی آن به عنوان منبع برخی از ریزمغذی های معدنی از جمله ید مطرح هستند. دکتر آراسب دباغ مقدم، متخصص علوم غذا و صنایع غذایی در گفت وگو با پایگاه خبری «سلامانه» به روش های پخت ماهی و مزیت و معایت هر یک اشاره می کند که در ادامه می خوانید. سبزی پلو و ماهی از غذاهای سنتی و پای ثابت اغلب سفره های ایرانی در روز اول سال نو است. از این رو توجه به نوع پخت ماهی اهمیت خاصی دارد. برای پخت ماهی، پنج روش سوخاری کردن (سرخ کردن)، تنوری کردن، آبپز کردن، هواپز و بخارپزکردن وجود دارد. در ارزیابی این روش ها، اگر فقط با دیدگاه تغذیه ای ...


اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@