طرز تهیه ساندویچ بیکن پنیری به شکل حلقه ای | فیلم

دریافت خبر : پنجشنبه 20 مهر 1396 ساعت 18:10
طرز تهیه ساندویچ بیکن پنیری به شکل حلقه ای | فیلم

مواد لازم برای تهیه ساندویچ استیک بیکن پنیری:
گوشت چرخ کرده
بیکن
پنیر چدار
سس ورستر شایر
سس خردل
نمک
فلفل سیاه
پودر سیر
پودر پیاز
شیر
آرد
فلفل سبز
رول نان
طرز تهیه ساندویچ استیک بیکن پنیری:
گوشت چرخ کرده را با سس ورستر شایر ، سس خردل ، نمک ، فلفل ، پودر سیر ، پودر پیاز مخلوط کنید و کمی ورز دهید و به شکل یک حلقه بزرگ درست کنید
بیکن ها را دور تا دور آن بچینید و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۹۰ درجه در فر بگذارید
طرز تهیه سس مخصوص :
شیر و آرد را روی حرارت با هم مخلوط کنید تا کمی غلیظ شود سپس دوباره شیر و کمی را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی بجوشد
وقتی از روی حرارت برداشتید پنیر چدار ، فلفل سیاه ، پودر سیر ، پودر پیاز، فلفل سبز و سس خردل را به آن اضافه کنید
استیک را با کمی کاهو و گوجه فرنگی روی رول نان قرار دهید و با سس مخصوص میل کنید

اخبار پیشنهادی:
loading
  •   
  • به اشتراک گذاری :
  • facebook
  •  
  • twitter
  •  
  • کلوب
  •  
  • فیس نما
  •  
  • لینکیداین
  •  
  • googleplus
  •  
  • googleplus
  •  
  • telegram
اشتراک در خبرنامه تی نیوز

با عضویت در خبرنامه تی نیوز می توانید روزانه خبرهای روز را در ایمیل خود مشاهده کنید

@